Nieuws

Logo

Vervanging speeltuin Hector Berliozplantsoen

09

February

2024

We hebben goed nieuws! De gemeente gaat binnenkort de speeltuin aan de Hector Berliozplantsoen vervangen. In het najaar 2021 hebben de buurtkinderen en ouders meegedacht over de vervanging van de speeltuin. Op basis van hun ideeën zijn er twee ontwerpen gemaakt. De kinderen mochten stemmen op hun favoriete ontwerp. In deze brief vindt u informatie over het gekozen ontwerp en de geplande werkzaamheden.

Ontwerp 

Het definitieve ontwerp is gekozen op basis van 'de meeste stemmen gelden'. Een meerderheid van de kinderen en ouders heeft gekozen voor ontwerp A (zie voor informatie onderaan de brief). De nieuwe speeltuin is geschikt voor kinderen van 2 t/m 14 en er komen ook twee voetbalgoals. 

Werkzaamheden 

De werkzaamheden starten eind mei 2022 en duren ongeveer 4 werkweken, maar kunnen afhankelijk van leveranciers en weersomstandigheden later starten. De werkzaamheden bestaan uit: 

  1. Verwijderen en afvoeren van de ondergrond
  2. Plaatsen van nieuwe speeltoestellen;
  3. Plaatsen van kunstgras (val ondergrond).

Helpt u mee om de nieuwe speeltuin schoon te houden? 

De gemeente werkt dagelijks aan het schoon en veilig houden van de openbare ruimte. Dit kan niet zonder de hulp van de buurtbewoners en de gebruikers van de speeltuin. Daarom vragen we uw hulp om de nieuwe speeltuin na gebruik netjes achter te laten, zodat uw kinderen de volgende dag ook weer in een schone en veilige omgeving kunnen spelen. 

Vragen? 

Indien u naar aanleiding van deze brief vragen hebt, kunt u contact opnemen met speel beheerder Huub Verkade. Hij is van maandag t/m vrijdag bereikbaar tijdens kantooruren (08.00-16.00 uur) via 070 3535009 en loosduinen@denhaag.nl.

No items found.
Logo

Komende activiteiten

Planner

Wijkberaad

Er zijn momenteel geen aanstaande Wijkberaad evenementen.
Planner

Groen

Er zijn momenteel geen aanstaande Groen evenementen.
Planner

Veiligheid/Bit

Er zijn momenteel geen aanstaande Veiligheid/BIT evenementen.
Planner

Leefomgeving

Er zijn momenteel geen aanstaande Leefomgeving evenementen.
Planner

En verder...

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.
Jaarplanner

Contact

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Arrow leftArrow right