Nieuws

Logo

19 april 13-17 uur Uitnodiging opening speeltuin Toscaninistraat

26

May

2024

Beste buurtbewoners en buurtkinderen,  In maart is hard gewerkt aan het vervangen van de speeltuin die samen met de kinderen en ouders uit de buurt is samengesteld. Dit willen we met tijdens het openingsfeest op woensdag 19 april a.s. van 13:00 t/m 17:00 uur met jullie vieren. Komen jullie ook? 

Tijdens het feest kunnen jullie genieten van wat lekkers zoals ijs, poffertjes, suikerspin en een drankje. Uiteraard zijn er ook leuke activiteiten, zoals schminken en glittertattoos maken of lekker uitrazen op een luchtkussen. 

Graag tot 19 april a.s. 

Met vriendelijke groet, 

Corinne den Heijer, 

Stadsdeeldirecteur Loosduinen Helpt u mee om de nieuwe speeltuin schoon te houden? 

De gemeente werkt dagelijks aan het schoon en veilig houden van de openbare ruimte. Dit kan niet zonder de hulp van de buurtbewoners en de gebruikers van de speeltuin. Daarom vragen we uw hulp om de nieuwe speeltuin na gebruik netjes achter te laten, zodat uw kinderen de volgende dag ook weer in een schone en veilige omgeving kunnen spelen. 

Vragen? 

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief, dan kunt u contact opnemen met speelbeheerder Huub Verkade. Hij is van maandag t/m vrijdag bereikbaar tijdens kantooruren (08.00-16.00 uur) via 06 52 032 893 en huub.verkade@denhaag.nl. 

Heeft u een algemene vraag of wilt u een melding doen? Neem dan contact op met de gemeente Den Haag via www.denhaag.nl of bel 14070. 

No items found.
Arrow leftArrow right