Nieuws

Logo

7 juni 2018 Gulden Klinker voor stadstuin De GroeneGeest

09

February

2024

Op vrijdag 13 april heeft wethouder Joris Wijsmuller de Gulden Klinker bij stadstuin De GroeneGeest ingestraat. Tevens werd de bijhorende cheque ter waarde van € 1000,- uitgereikt.

Deze waardering hebben de vrijwilligers van de stadstuin verkregen door hun jarenlange inzet voor de buurt. Vorig jaar kregen zij van de gemeente de volkstuintjes in eigen beheer en hebben zij sindsdien veel werk gehad aan het opzetten van de broodnodige organisatie en het opnieuw inrichten en klaarmaken van de tuin. Zij hebben daarbij veel steun ondervonden van de stichting Voor Welzijn, het Wijkberaad Nieuw Waldeck, het stadsdeelkantoor en de Haagse Tuinbank.

Stadstuin De GroeneGeest, gelegen naast wijkcentrum De Geest, is al decennia lang leverancier van verse groenten. Niet alleen bewoners van de wijk maar ook sociale kookprojecten zoals Jong kookt voor Oud van Voor Welzijn en het maaltijdproject van Resto VanHarte profiteren daarvan. Verder heeft de stadstuin een nuttige functie bij de maatschappelijke opvoeding van schoolkinderen van de vlakbij gelegen basisschool het Lichtbaken door het beschikbaar stellen van moestuintjes aan leerlingen.


No items found.
Pdf

Pdf

Pdf

Pdf

Pdf

Pdf

Pdf

Pdf

Logo

Komende activiteiten

Planner

Wijkberaad

Er zijn momenteel geen aanstaande Wijkberaad evenementen.
Planner

Groen

Er zijn momenteel geen aanstaande Groen evenementen.
Planner

Veiligheid/Bit

Er zijn momenteel geen aanstaande Veiligheid/BIT evenementen.
Planner

Leefomgeving

Er zijn momenteel geen aanstaande Leefomgeving evenementen.
Planner

En verder...

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.
Jaarplanner

Contact

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Arrow leftArrow right