Nieuws

Logo

15 maart 2024 Onderhoud groenstrook Nieuw Waldeck

26

May

2024

Samen met bewoners heeft de gemeente een plan gemaakt om in Nieuw Waldeck een aantal groenstroken te verbeteren. Een van die groenstroken ligt tussen de Strausslaan, de Léharstraat, de Puccinistraat en het Scarlattipad. Daar staan veel bomen te dicht bij elkaar. De bomen hebben hierdoor te weinig ruimte en ze krijgen te weinig licht.

Wat gaan we doen?

De gemeente gaat onderhoud uitvoeren waarbij er 51 bomen worden weggehaald. De bomen en de planten die blijven staan krijgen hierdoor meer ruimte en licht. Voor het weghalen van de bomen is een vergunning gegeven.

Op maandag 11 maart 2024 start de gemeente met het onderhoud en het weghalen van de bomen. Dit duurt waarschijnlijk twee dagen. De groenstrook blijft bereikbaar.

Wat gaan we verder nog doen?

Hierna gaan we het gebied verder opknappen. Dit voorjaar krijgt u hierover een brief met meer informatie. Het ontwerp ‘Langzaam verkeersroutes Nieuw Waldeck’ wordt dan vrijgegeven voor inspraak. Dat houdt in dat u het ontwerp kan inzien en daarop kan reageren.

Heeft u vragen?

Onder het programma ‘Opknappen?’ valt een groot aantal projecten. Wilt u daar meer over weten of heeft u andere vragen? Stuur een mail naar nieuwwaldeck@denhaag.nl. Of kijk op www.denhaag.nl en zoek op ‘Nieuw Waldeck knapt op’. De informatie op deze website wordt de komende maand bijgewerkt omdat hier verouderde informatie op staat.

No items found.
Logo

Komende activiteiten

Planner

Wijkberaad

Er zijn momenteel geen aanstaande Wijkberaad evenementen.
Planner

Groen

Er zijn momenteel geen aanstaande Groen evenementen.
Planner

Veiligheid/Bit

Er zijn momenteel geen aanstaande Veiligheid/BIT evenementen.
Planner

Leefomgeving

Er zijn momenteel geen aanstaande Leefomgeving evenementen.
Planner

En verder...

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.
Jaarplanner

Contact

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Arrow leftArrow right