24 april 2024 Uitnodiging inloopbijeenkomst voorlopig ontwerp Tuinenbuurt

Datum:

24

April

2024

Tijd:

18:30

-

20:30

Samen met bewoners heeft de gemeente een plan gemaakt om Nieuw Waldeck op te knappen. Een vande projecten uit dit plan is het opnieuw inrichten van de Tuinenbuurt. Naast het opnieuw inrichten gaan we ook gelijk de riolering vervangen. Zo hoeft de straat dus maar 1 keer opengebroken te worden.

Tijdens een inloopbijeenkomst op 24 april 2024 presenteren wij u graag het voorlopig ontwerp.Het is een inloopavond, u kunt dus langskomen op een tijdstip dat u uitkomt.
Datum: Woensdag 24 april van 18.30 uur tot 20.30 uur
Locatie: Wijkcentrum de Geest, Georges Bizetstraat 25

Wat staat er in het voorlopig ontwerp?

De Binnentuinen, Buitentuinen, Plantentuinen, Houttuinen, Vogeltuinen en Stadstuinen krijgen een nieuw riool. De straten krijgen een nieuwe inrichting. In de Kruidentuinen is het niet nodig
om het riool te vervangen maar hier komt wel een nieuwe inrichting.

Om ervoor te zorgen dat auto’s niet kunnen parkeren op de stoep in de Binnen- en
Buitentuinen krijgt de weg aan beide kanten parkeerplaatsen. Hiervoor wordt de rijbaan smaller gemaakt.

De Buitentuinen en de Binnentuinen worden tot aan de Stadstuinen eenrichtingverkeer. Omdat het in deze straten eenrichtingverkeer wordt, draaien we de rijrichting om in de Vogeltuinen,
de Houttuinen, de Plantentuinen en de Kruidentuinen.

In alle straten planten we tussen de parkeervakken nieuwe bomen. Op de Plantentuinen blijven driebomen staan, ook de grote boom op de Stadstuinen blijft staan. De andere bomen kunnen door het nieuwe riool niet blijven staan en worden vervangen door nieuwe bomen.

Er komt nieuwe, energiezuinige, straatverlichting.

Gegevens

Datum:

24

April

2024

Tijd:

18:30

-

20:30

Terug naar de Jaarplanner