Beste wijkbewoners,

Het zal u inmiddels niet ontgaan zijn dat er in Nieuw Waldeck op diverse plaatsen gewerkt wordt aan de aanleg van het T-Mobile glasvezelnetwerk.

Een glasvezel netwerkverbinding is een type verbinding waarmee een zeer snel televisie, telefonie en internetsignaal kan worden geleverd.

In geheel Loosduinen is telecombedrijf Primevest / T-Mobile in samenwerking met VWT bezig met de aanleg van de bekabeling.

Voor het aanleggen van het netwerk is het noodzakelijk dat de stoep of weg wordt opengebroken.
De hinder duurt over het algemeen niet lang, en meestal is men binnen 1 dag klaar.

Helaas ontvangen wij signalen uit de wijk dat na herbestrating de tegels niet altijd netjes worden teruggelegd, met als resultaat opstaande randen en kieren.

Heeft u een vragen of klachten over de werkzaamheden rond de aanleg van het glasvezelnetwerk in uw straat, dan kunt u contact opnemen met Primevest/T-Mobile en VWT door een e-mail te sturen naar loosduinen@vwtelecom.com of te bellen met telefoonnummer 088-1860444.

Mochten er na de werkzaamheden klachten zijn in uw straat, dan kunt u een melding openbare ruimte doen bij de gemeente via 14070 of https://www.denhaag.nl/nl/meldingen/melding-openbare-ruimte.htm