Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
OCK Oliebollen Podium

29 december 201914:30 - 19:00

Het is eigenlijk al een traditie geworden want voor de tweede keer komt het Ock Oliebollenpodium in buitenplaats Ockenburgh er aan. Dit jaar zondagmiddag 29 december om 14:30 uur.

 

Een probaat middel om de ´oudejaarsblues´ tussen Kerst en Oud en Nieuw te verdrijven met humor en muziek in een informele setting in de oude vleugel van de buitenplaats. Oliebollen, koffie, thee, bijzondere drankjes, inspirerende liedteksten en dat alles in de winterse ambiance van het landgoed. Mis het niet om zondagmiddag 29 december het afgelopen jaar in muzikale sferen uit te luiden.

 

Entree: 10 Euro inclusief de oliebollen en drankjes.
Vrijwiligers van de buitenplaats Okenburgh betalen bij reserveren 10 Euro per persoon en krijgen bij entree 5 Euro per persoon cash terug, deze korting geldt voor maximaal 20 vrijwilligers.

 

Optredens van:

 

Sunny Rays – vrolijke muziek van deze driemansformatie met eigen Nederlandstalige popsongs. Ze stonden al op Parkpop en Kaderock.

 

Wilma Tangel – Zuid-Amerikaanse muziek van deze Westlandse gitaarvirtuoos.

 

MevrouwMeneer – Ze brengen het beste van twee werelden samen. Mevrouw met haar voorliefde voor toneel en Meneer met zijn liefde voor muziek. Cabaretliedjes vol (on)alledaagse (on)zinnigheden.

 

Hue Blakes – De Australische singer/songwriter zal op zijn keyboard het oude jaar en nieuwe jaar vertolken. Deze muzikale alleskunner heeft in zijn moederland al menige prijs in de wacht gesleept en verschillende albums uitgebracht.

 

Reserveren voor deze laatste bijzondere zondagmiddag van 2019:

https://www.buitenplaatsockenburgh.nl/product/oliebollen-podium/

Gegevens

Datum:
29 december 2019
Tijd:
14:30 - 19:00
Werkgroep/organisator:
,

Locatie

Brasserie OCK
Monsterseweg 4
Den Haag 2553 RL